menu Steun ons
Shao
Shao  Mijn verhaal Ik krijg net genoeg geld om eten te kopen.  
Steun de slachtoffers

Wie zijn wij

CoMensha zet zich in voor een beter leven voor slachtoffers van mensenhandel. Wij brengen slachtoffers in beeld. Dat doen we door anoniem over hen te rapporteren. Wij laten weten hoe oud ze zijn, waar ze vandaan komen en in welke sector de uitbuiting plaatsvond. Hebben ze opvang, een advocaat of een dokter nodig?

Wij zorgen ervoor dat de slachtoffers opvang, zorg en hulpverlening krijgen. Een veilige omgeving is een absolute voorwaarde om hen te kunnen helpen. Zo kunnen zij een stabiele en nieuwe toekomst opbouwen. In Nederland of het land van herkomst.

CoMensha heeft te maken met internationale wetgeving en overheden. Het is belangrijk om te weten wie precies waarvoor verantwoordelijk is en om diegenen te wijzen op hun verplichtingen. Wij stellen de mensenrechten en het slachtoffer centraal. Daarom adviseren wij actief, gevraagd en ongevraagd over het mensenhandelbeleid.

Wij doen ons werk in nauwe samenwerking met opsporingsdiensten, hulpverleners, opvanginstellingen, overheden en vele (internationale) partners.
Gerelateerde berichten