menu Steun ons
Shao
Shao  Mijn verhaal Ik krijg net genoeg geld om eten te kopen.  
Steun de slachtoffers

Notarieel schenken

Met een notariële schenking steunt u CoMensha op een bijzondere manier. U geeft ons door de looptijd van minimaal vijf jaar zekerheid van continuïteit en profiteert zelf van een volledige aftrekbaarheid van uw schenking voor de inkomstenbelasting.

Notarieel schenken is een vorm van geld geven waarbij u uw gift vastlegt in een notariële akte. In deze akte wordt het bedrag vastgelegd dat u jaarlijks, gedurende minimaal vijf jaar, wilt schenken. De looptijd van vijf jaar is een voorwaarde van de Belastingdienst.

Als u geld wilt schenken is het aantrekkelijker om dit te doen via een notariële akte dan wanneer u een ‘gewone’ schenking doet. Bij notarieel schenken mag u namelijk het volledige bedrag van de schenking aftrekken van uw belastbaar jaarinkomen.
Hoeveel u terugkrijgt van uw schenking is afhankelijk van uw inkomen en leeftijd. U kunt het bedrag berekenen met de Schenkcalculator.

Voor meer informatie over een notariële gift kunt u contact opnemen met Jerrol Marten, donatie@comensha.nl, 033- 4481186.