menu Steun ons

Hoenuverder

Website en folder voor slachtoffers CoMensha heeft, in samenwerking met het ministerie van Veiligheid en Justitie en de politie, speciaal voor de slachtoffers van mensenhandel een website en een folder ontwikkeld. De folder en website genaamd ‘Hoe nu verder’ informeert slachtoffers over opvang, hulp en begeleiding. De informatie is in 5 talen - Nederlands, Engels, Hongaars, Pools en Bulgaars – beschikbaar.

De folder is bestemd voor de slachtoffers van mensenhandel die een gesprek met de politie hebben gehad of dit overwegen te doen. De bijbehorende website geeft iets uitgebreidere informatie per onderwerp. (Mogelijke) slachtoffers van mensenhandel hebben behoefte aan informatie over het gesprek bij de politie en een eventuele aangifte en over opvang en hulpverlening. Met de folder en website is er landelijk uniforme informatie beschikbaar voor slachtoffers van mensenhandel.

Bezoek voor meer informatie de website: www.hoenuverder.info (Let op: tijdelijk niet bereikbaar) of download de Nederlandse folder Hoe nu verder voor slachtoffers van mensenhandel.

Wegwijzer Mensenhandel
De wegwijzer mensenhandel helpt professionals de juiste ondersteuning voor slachtoffers van mensenhandel te vinden. Op deze site vindt u informatie over de verschillende fases en stappen in de ondersteuning van slachtoffers van mensenhandel, de rechten en regelingen die daarbij gelden en over de organisaties die daarbij verder kunnen helpen.
Klik hier om naar de website Wegwijzer Mensenhandel te gaan.


Gerelateerde berichten