menu Steun ons
Kaleb
Kaleb  Mijn verhaal Ik heb nog steeds geen identiteitsbewijs.  
Steun de slachtoffers

Aanmelden voor Seminar 8 oktober 2015Op donderdag 8 oktober 2015 organiseert CoMensha in Den Haag het seminar "Mensenhandel in uw gemeente".

Donderdag 8 oktober 2015
10.00 uur - 16.30 uur
Eerste Kamer te Den Haag
Kosten: € 95,-
Genodigden:het seminar is georganiseerd voor bestuurders en beleidsmakers in de Nederlandse gemeenten die meer willen weten over de inrichting van zorg, opvang en hulpverlening aan slachtoffers van mensenhandel.

U kunt zich hiervoor opgeven door onderstaand formulier in te vullen.
Na het invullen en verzenden ontvangt u automatisch per e-mail een ontvangstbevestiging van uw aanmelding.
Binnen enkele dagen na aanmelding ontvangt u factuur per e-mail voor deze dag.

Er is ruimte voor 60 deelnemers.

Download hier het programma van deze dag.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen via events@comensha.nl te annuleren onder vermelding van ‘annulering seminar Mensenhandel in uw gemeente’. Annuleert u vóór 1 oktober2015, dan brengen wij geen kosten in rekening. Meldt u zich na 1 oktober 2015 af ? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.
Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.